perjantai 7. huhtikuuta 2017

Syteen tai saveen - nyt mennään!

Kunnallisvaalien varsinainen äänestyspäivä on ovella. Syteen tai saveen, ainakin allekirjoittaneella on ollut hauskaa.

Tämä oli ensimmäinen kertani ehdolla kunnallisvaaleissa. Tätä ennen kokemukseni demokratian ritarina on jäänyt yhteen kauteen Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan edustajistossa ja vähemmän onnistuneeseen ehdokkuuteen kirkollisvaaleissa. Molemmista on jo vuosikymmen aikaa.

Ehdokkaaksi lähtö on helppoa, kun oma agenda on selvä. Itselläni asiasta ei ollut epäselvyyttä missään vaiheessa. Haluan kehittää Järvenpäästä perhe-, lapsi- ja nuorisoystävällisen kaupungin. Tämä tarkoittaa myös sivistys-, osaamis- ja koulutusmahdollisuuksien kehittämistä, mikä koulutuspoliittisena asiantuntijana onkin ominta alaani.

En ole ottanut ehdokkuuttani liian vakavasti, vaikka vakavasti liikkeellä olenkin. Haluan aivan oikeasti kaupunginvaltuutetuksi ja kuntapäättäjäksi. Ehdokkuudessa ei olisi paljon järkeä, jos tavoite olisi toinen. Jos ovet eivät aukene valtuustoon, haluaisin vaikuttaa muita väyliä pitkin, esim. laitakunnassa.

Olen käyttänyt kampanjointiin rahaa noin 115 euroa. Koko potti meni käytännössä printatun vaalimainokseni tuottamiseen. Tein 1000 esitteitä, joita jakelin isäni avustamana lähinnä kotikonnuillani Kinnarissa. Koko kampanjani on ollut sympaattisen kotikutoinen, minkä vuoksi se todennäköisesti onkin ollut niin mukava kokemus.

Toivon, että pidät numeron 202 mielessäsi, jos haluat äänestää perheiden, sivistyksen ja tasa-arvon puolustajaa Järvenpään valtuustoon.

Ole yhteydessä: m.e.laakkonen@gmail.com tai twitter.com/mlaakkonen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti