lauantai 1. huhtikuuta 2017

Vakavasti - mutta ei ryppyotsaisesti

Monet ovat suhtautuneet huvittuneesti siihen, että olen ehdokkaana Järvenpään kuntavaaleissa. Ymmärrän asiassa tietyn humoristisuuden. Olen taatusti koko vaalien vähiten tunnettu ehdokas. Perheemme muutti Järvenpäähän vasta alkuvuodesta. Sitä ennen tunsin kaupungista yhden ihmisen.

Otan kuitenkin ehdokkuuteni hyvin vakavasti, sillä yhteisten asioiden päättämiseen pitää suhtautua vakavasti. Muu on äänestäjien huiputtamista. Se ei toki tarkoita, että ottaisin itsenäni liian vakavasti. Itseironia on hauskinta - ja vaikeinta - huumoria. Onneksi demarius on loppumattoman inspiraation lähde.

Vaikka olen tuore järvenpääläinen, on minulla kiinni näissä vaaleissa yhtä paljon kuin muillakin. Minäkin haluan, että Järvenpää on turvallinen, houkutteleva ja elinvoimainen kaupunki. Lasteni tulevaisuus on minullekin kaikki kaikessa.

Kolme lastani käyvät päiväkotia, ja muutaman vuoden päästä koulua. Päiväkotien ja koulujen sivistys- ja kasvatustyö on kullan arvoista. Laadukkaat julkiset palvelut rapautuvat oitis, jos ei ylläpidetä osaavaa työvoimaa ja monipuolista yrityselämää. Siksi osaaminen, koulutus ja yrittäjyys kunniaan.

Olen joka ainoasta saamastani äänestä vilpittömän kiitollinen. Päättäväisyydellä, ahkeruudella ja yhteistyökyvyllä korvaan myös vielä toistaiseksi lyhyen historiani järvenpääläisenä.  

Ole yhteydessä: m.e.laakkonen@gmail.com tai twitter.com/mlaakkonen.

2 kommenttia:

  1. Funny I had my vote ready and knew who to vote as I knew the person. But I thought lets do the test on "vaalikone" still. What do you know, you were my nr1 choice according the result test... so 202 I voted :)

    VastaaPoista
  2. Brilliant, thank you so much! I promise to be worthy of your vote. Keep in touch!

    VastaaPoista