torstai 10. kesäkuuta 2021

Positiivinen kampanja

Olen tehnyt tietoisesti positiivista kampanjaa. Osaltaan syynä on peruspositiivinen luonteeni, mutta myös halu vetää hieman omalla tielläni. Politiikka on usein myös kuntatasolla aika raadollista ja ilkeää. Itse valitsen olla lähtemättä siihen mukaan. Jos sillä on vaikutuksia vaalitulokseeni, niin sitten on.

Samat ihmiset, jotka sekoittavat kyynisyyden älykkyyteen, pitävät usein positiivisuutta naiiviutena. Tai vielä pahempaa: jonkinlaisena feikkina naminami-virnuiluna.   

Kyse ei ole oikeasti kummastakaan. Olen nähnyt elämää aika monelta kantilta - myös siltä nurjalta. On varaa olla optimisti, kun tietää, että asiat voisivat todellakin olla myös huonommin.  

Omaan käytökseensä voi meistä jokainen vaikuttaa. Jokainen ehdokas voi myös itse päättää, millaisilla keinoilla pyrkii valtuustoon ponnistamaan. Minä pyrin niillä keinoilla, joista saarnaan lapsilleni: Asiakeskeisyys, rehellinen poliittinen debatti, yhteistyö, toisten kunnioitus, empatia. 

Olen tunnetusti aikamoinen tylsimys. Jos totta puhutaan, valtuustot kaipaavat juuri tylsimyksiä. Asioiden kehittäminen paremmaksi on heistä jopa aika tavalla kiinni. Jonkun pitää tehdä duunit, ja yleensä se on se hiljainen puurtaja, joka ne luotettavimmin saa hoidetuksi. Tämä pätee myös politiikan ulkopuolella. 

Jos etsit ehdokasta, joka ei pelkää tehdä positiivista kampanjaa - eikä myöskään duunia, toivon, että Järvenpäässä harkitset numeroa 216. 

Voit tutustua tarkemmin vaaliteemoihini tekstimuodossa tässä blogissa tai eeppisen videotrilogian kautta Youtubessa. Kaikki materiaali löytyy myös Facebook-sivultani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti